World Wide Workers

Kreditvurdering af World Wide Workers

(18. oktober 2011 10:08)

Det er altid vigtigt med en stabil samarbejdspartner, 

det mener vi ihvertfald.

 

Kunder, medarbejdere og leverandører har mest ud af, at samarbejde med en virksomhed, der dermed har råd til at udvikle sig. En positiv kreditvurdering er et godt pejlemærke for, hvor veldrevet en virksomhed er.

Derfor glæder det os, at Soliditet A/S i 2010 tildelte os en af deres højeste "credit rating" nemlig A.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Vi er stolte af resultaterne, som er et vidnesbyrd om, at vi kan drive en lønsom forretning baseret på langvarige og værdiskabende kunderelationer. Vi tillader os også at mene, at de positive kreditvurderinger er med til at tegne et billede af en solid samarbejdspartner.

Nyheder


 

Her vil vi løbende holde jer opdateret med de næste tiltag hos World Wide Workers ApS.

Vi oplever travlhed og har derfor alle vores fastansatte mand i arbejde. Vi er en konstant voksende virksomhed, og derfor vil vi gerne udvide vores stab af fleksible rejsemontører til projektansættelser.
Første kvartal af 2014 har budt på en masse adminsitrativt arbejde med forskellige certificeringsprocesser for ledelse og kontorpersonale . Der gøres klar til at introducere disse processer i resten af organisationen. Første kvartal betyder også opstarten
World Wide Workers nærmer sig så småt afslutningen på deres del af opgaverne på byggesitet i Holsted. Her har World Wide Workers haft entreprisen for hovedrørføringen på Danish Crowns nye højteknologiske slagteri, Taurus.
Efter den traditionelle vinterafmatning på de engelske vindmølleparker ser World Wide Workers nu frem til en ny sæson med spændende opgaver på vandet.